Våre løfter til deg som kunde

Apotek 1 er landets første og største apotekkjede, og har i dag over 350 apotek fordelt over hele landet. Et av våre viktigste fortrinn er at vi er flinke til å gi kundene nyttige råd og tips - som de har behov for og tillit til. Vi er kunnskapsrike, har stor faglig tyngde og oppdaterer vår kunnskap for å kunne formidle råd og produktkunnskap på en best mulig måte. 

Bilde av kundedialog

Vi tilbyr et mangfold av trygge produkter

I Apotek 1 finner du i tillegg til våre legemidler et spennende selvvalg med utvalgte produkter som dekker ditt behov. Vi har reseptfrie legemidler, produkter for hud- og hårpleie, kosttilskudd, naturmidler og en rekke andre helse- og velværeprodukter. Produktene våre skal tilfredsstille strenge krav til kvalitet. Nye produkter gjennomgår en grundig faglig vurdering før de får plass i hyllene.

Vi er lett tilgjengelige og gir personlig service

Apotek 1 er landets første og største apotekkjede, og har i dag over 350 apotek spredt over hele landet. Vi er representert i alle fylker, og har etablert oss der folk bor og jobber fordi vi har en strategi om å være nær - og dermed lett tilgjengelig. Vår kommunikasjon er tydelig slik at vi skal være lette å kjenne igjen og finne frem til. Apotekene er lyse, moderne og funksjonelle i innredningen, og det er lett å orientere seg i selvvalget. Vi møter våre kunder med respekt og legger vekt på individuell og diskret behandling.

Vi gir profesjonelle råd - som den enkelte har bruk for

Et av våre viktigste fortrinn er at vi er flinke til å gi kundene nyttige råd og tips - som de har behov for og tillit til. Vi er kunnskapsrike, har stor faglig tyngde og oppdaterer vår kunnskap for å kunne formidle råd og produktkunnskap på en best mulig måte. Det er viktig å gjøre kunden trygg på hvordan produktene virker - og hvordan de bør brukes for å oppnå den beste effekten. Råd og tips om helsespørsmål er kostnadsfritt og uforpliktende for våre kunder.

Vi inspirerer folk til å ta vare på egen helse

Apotek 1 skal kjennetegnes ved at vi inspirerer folk til å ta vare på egen helse. Det gjør vi blant annet gjennom våre nettsider - hvor vi gir råd og tips som skal motivere våre lesere. I tillegg har vi et mangfold av informasjonsmateriell med gode råd og nyttige tips fritt tilgjengelig. I Apotek 1 legger vi vekt på innlevelse i den enkelte kundes situasjon og behov. Vår kunnskap - om helse generelt og produkter spesielt - skal tilpasses den enkelte kundes behov. Vi formidler og gir råd om produkter som skal gi bedre helse og økt velvære. Vi bidrar aktivt til å forebygge helseskade og lidelse. Apotekene våre er preget av trivsel og god atmosfære, og de er innredet slik at vi hjelper kundene til å gjøre gode individuelle valg.